За информация - 0895 504 946.     Национална доставка 8лв

Индустриални прахосмукачки

Ако имате строителна бригада или производство, в което при обработката на материалите се отделят прах, метални частици или други вредни отпадъци, то тогава ви е необходима индустриална прахосмукачка.

От Prahosmukachki.com можем да ви предложим богато разнообразие от индустриални прахосмукачки от водещи производители на изгодни цени.

Какви са основните характеристики на индустриалните прахосмукачки?

Основното качество на този вид прахосмукачки е, че те могат да се справят с всякакъв вид отпадъци - от фин прах до по-едри строителни отпадъци, пясък, чакъл, вода, стърготини, стружки, боя и други.

Индустриалните прахосмукачки имат много здрав корпус (най-често метален) и издържат на много големи натоварвания.

Как да изберете индустриална прахосмукачка за вашия бизнес?

В момента на пазара се предлага разнообразие от модели на индустриални прахосмукачки и изборът ви може да не е много лесен, но все пак, ето на какво трябва да обърнете внимание при покупка им.

От типа замърсяване, за което ще ги използвате можете да определите и какви технически характеристики е необходимо да притежават вашите уреди.

Мощност

Мощността на прахосмукачката е от голямо значение, затова обърнете специално внимание на мощността на мотора. По-голямата мощност на двигателя ще позволи на прахосмукачката да работи за много по-продължителен период от време и да събира отпадъците без никакъв проблем.

Филтрация

Изключително важно е какъв е начинът на филтрация на прахосмукачката. Най-често използваните начини на филтриране са:

  • Торбички за улавяне на отломки и прах;
  • Циклонен филтър;
  • Аква филтър;

Обем

Промишлените прахосмукачки са предназначени за събиране на голямо количество отпадъчни материали, затова е добре да са с по-голям обем.

Ергономичност и здравина

За да ви е удобно да работите и да я пренасяте, е добре прахосмукачката да бъде на колела, да има дълъг маркуч и корпусът и да е достатъчно здрав.

Макар че се предлагат индустриални прахосмукачки с пластмасов корпус, нашият съвет е да изберете прахосмукачка с метален корпус, който ви гарантира по-голяма здравина.

Гаранция и сервиз

Преди покупката се поинтересувайте както от производителя на прахосмукачката, така и от това каква гаранция ви предоставя за техниката.

От www.prahosmukachki.com можем да ви предложим индустриални прахосмукачки от водещи световни производители, което е гаранция за качеството на предлаганата от нас почистваща техника.